Geen categorie

Waarom zilveren sieraden kopen in plaats van goud?

Vraag je je af waarom je Zilveren sieraden zou moeten kopen in plaats van gouden sieraden? Dan ben je in deze blog aan het juiste adres, want we gaan het er vandaag uitgebreid over hebben. Zowel zilveren als gouden sieraden zijn populair, en afhankelijk van de kwaliteit van de sieraden en het metaal hebben beide soorten voor- en nadelen. In deze blog worden deze voor- en nadelen op een rijtje gezet. Lees dus snel verder voor meer informatie.

Zilver past beter bij koele huidtinten

Welke kleur sieraad je koopt, hangt af van persoonlijke voorkeur en smaak. Wel is het slim om erop te letten welke kleur goed bij jouw huidskleur past. Mensen die een koele huidtint hebben, dus een lichte huidskleur hebben met eventueel een roze of rode ondertoon, zijn gebaat bij zilveren sieraden. Je kunt een koele huidstint hebben als je niet snel bruin wordt of snel verbrand, gecombineerd met blond, bruin, of zwart haar met lichte ogen, dan kun je een koele huid tint hebben. Je kunt bij Wereldse Juwelen zilveren of witgouden sieraden kopen. Beide lichte metalen passen goed bij felle kleuren zoals diepblauw, rood, roze en paars. Informeer bij je juwelier wat goed bij je staat.

Zilveren sieraden zijn minder duur

Als we de voor- en nadelen van gouden en zilveren sieraden bij elkaar afwegen, dan valt op dat zilveren sieraden goedkoper zijn. Net als goud is zilver een edelmetaal, maar het prijsverschil is aanzienlijk. Dit heeft te maken met het feit dat het aanbod zilver groter is dan dat van goud. Ook is zilver niet zo sterk als goud en kan het allergische reacties veroorzaken. Als je jezelf afvraagt wat voor sieraden het beste bij je passen, kun je het beste kijken naar de kleuren outfits die je meestal draagt, je huidtint en je budget. Kun je niet kiezen? Combineer dan beide metalen en verzamel van allebei een paar mooie sieraden.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *