Geen categorie

Porsche Taycan lease

Het aanbod van elektrische auto’s is de laatste jaren flink gestegen. Je vind van elk merk, in ieder segment, wel een passende auto. Als je een elektrische auto gaat leasen dan brengt dat aantrekkelijke voordelen met zich mee. Je betaalt een vast bedrag voor het gebruik van de auto. In dat vaste bedrag zitten de kosten van:

·         Motorrijtuigenbelasting

·         Afschrijvingskosten

·         Allrisk autoverzekering

·         Onderhoud en reparatie

·         Pechhulp

·         Banden

Voor het leasen van een elektrische auto betaal je:

·         Minder bijtelling

·         Geen BPM

·         Geen motorrijtuigenbelasting (betaal je wel voor een niet elektrische auto)

·         Elektrisch rijden is veel goedkoper dan rijden op benzine of diesel

Vanaf januari 2021 zijn elektrische auto’s met 0 gram CO2-uitstoot belast met 12% tot een cataloguswaarde van € 40.000,-. Het bedrag boven die € 40.000,- is, net als auto’s die meer dan 0 gr. CO2 uitstoten, belast met 22% bijtelling.

Elektrische auto’s in elk segment verkrijgbaar voor lease

Tegenwoordig is er van elk merk auto wel een elektrische auto in het aanbod voor lease. Door het verhogen van de actieradius is elektrisch rijden geen straf meer. De actieradius van elektrische auto’s is van 150 kilometer naar ongeveer 500 kilometer gestegen. Ook het aantal oplaadpunten is gestegen. Het uitzoeken van een elektrische leaseauto kan lastig zijn, maar wanneer je gaat zoeken zul je zien dat je zelfs kunt kiezen voor een Porsche Taycan lease. Als je een keuze hebt gemaakt voor de elektrische auto die je wilt gaan leasen dan moet je nog op zoek gaan naar de leasemaatschappij of dealer waar je de auto wil gaan leasen. Hoe weet je of je wel de juiste keuze maakt? Waar moet je eigenlijk op letten als je kiest voor een bepaalde lease maatschappij? Welke leasemaatschappij heeft voor jou de beste voorwaarden?

Hoe gaat het leasen van een auto bij elektrische autolease?

Ben je op zoek naar een leaseauto? Kijk dan eens op de website van elektrische autolease. Je kunt op deze website, door gebruik te maken van filters, ingeven naar welk merk, motorvermogen en extra opties je op zoek bent. Heb je de auto die je wilt gaan leasen gevonden dan vraag je eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Een van de EV-experts neemt telefonisch contact met je op om al je vragen te beantwoorden en je wensen te bespreken. De EV-expert kan je helpen bij het uitzoeken van de juiste lease maatschappij. Deze expert weet alles van de kleine regeltjes in de leasecontracten. Laat je door die expert goed voorlichten. Pas na dit gesprek ontvang je een offerte. Ga je akkoord met de offerte kun je kiezen of je jouw gaat ophalen, thuis laat brengen of op je werk laat afleveren. 

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *