Ontwerp

Kies je eigen sleutelhanger

sleutelhanger met foto

Sommige momenten, huisdieren of andere leuke foto’s wil je eigenlijk altijd bij je hebben. Dit kunnen zowel leuke momenten zijn, maar ook de foto van je overleden huisdier waar je nog bijna iedere dag aan terugdenkt. Door een sleutelhanger met foto bij je te dragen heb je altijd deze foto bij je, maar er zijn meer mogelijkheden dan zomaar een foto in een venstertje te plaatsen. Laat de naam van je geliefde huisdier drukken op een schattig beertje met eventueel een datum erbij, wil je er ook een foto bij dan is dit ook mogelijk bij hoezzi.com. Je ontwerpt exact wat je wilt ontwerpen met de tool op de website.

sleutelhanger met foto

Ook sleutelhangers voor een naam

Naast de sleutelhangers met foto, is het ook mogelijk om alleen een naam aan te brengen. Kijk je op de website van hoezzi.com dan kun je ook kiezen voor een leuk schattige knuffel aan een sleutelhanger. Of je nu jong of oud bent, een herinnering aan iemand die je geliefd is of een huisdier die je nog steeds mist kent geen leeftijd. Gelukkig heb je voldoende mogelijkheden om je eigen ontwerp te maken, een foto, een naam of een combinatie van beiden het is allemaal mogelijk. 

Maak je goederen herkenbaar

Zijn je kinderen op school ook altijd aan het zoeken naar hun tas na het sporten bijvoorbeeld? Een sleutelhanger met foto maakt hier direct een einde aan, de tas van je zoon of dochter is direct herkenbaar. Naast het praktische staat het ook nog eens erg leuk, natuurlijk kun je er de leukste foto in laten plaatsen. Op de website staan ook de leukste knuffels die je aan een sporttas of handtas kunt bevestigen, kies de naam van je favoriete huisdier of iemand die je dierbaar is en degene is altijd bij je. Weet je nog niet alle mogelijkheden of wat je precies wilt, kun je altijd contact opnemen met een van de medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *