Geen categorie

De verbeteringen van far cry 6 ten opzichte van far cry 5 

Far Cry 6 wordt gereleased op 7 Oktober 2021. Dit zou eigenlijk al eerder gebeurd moeten zijn, namelijk in Februari. Nu 8 maanden later weten we zeker dat de game uitkomt met nieuwe dingen en een betere speel ervaring. De reden van het lang wachten op Far Cry 6 komt grotendeels door corona, hierdoor konden ze niet alles geven om zo snel mogelijk de game af te ronden.

Far Cry 6 heeft  de potentie om een van de beste games te worden van dit jaar. Dit wordt gezegd omdat in het algemeen alle games van de Far Cry reeks goed te doen zijn maar de ontwikkelaar beweert dat in Far Cry 6 weer vernieuwingen in de game zitten verwerkt.

De verbeteringen

In Far Cry 6 zijn er weer meerdere dingen veranderd en toegevoegd is aangegeven. Nog niet alle updates van de nieuwe versie zijn duidelijk maar een aantal belangrijke veranderingen zetten wij voor jou op een rijtje: 

  • Het is de thuisbasis van een grote stad, dus niet alleen de kleine nederzettingen die de vorige games hadden
  • Er zullen meer militairen wapens zijn en ook zullen ze er anders uit zien.
  • De omgeving is volgens de ontwikkelaars de grootste die de serie tot nu toe heeft gezien

Platforms voor Far Cry 6

Het is bekend dat de PlayStation 5 en Xbox Series X/S de beste plekken zijn om Far Cry 6 op te spelen voor de beste speelervaring. Dit betekent natuurlijk niet dat je het niet kan spelen op andere consoles. Het zal ook gewoon speelbaar zijn op de PS4 en op de PC.

Aanschaffen van Far Cry 6 

Je kunt Far Cry 6 op verschillende manieren aanschaffen. Op de playstation kun je bijvoorbeeld online in de Playstation store het spel aanschaffen wanneer het gereleased is maar je kunt het ook al pre-orderen. Je kunt ook het spel kopen in een lokale winkel in de buurt wanneer die uit is, ook kan je online spellen kopen bij bijvoorbeeld de Ubisoft store.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *