gaming

De meest populaire spellen voor op de PC dit jaar

Gamen is op dit moment op zijn best. Sure, je hebt nu niet meer de monopolie van steam en haar summer sales maar Origin en Ubisoft Store zijn niet meer dumpster fire zoals vroeger. Maar je hebt je PC en je kunt spellen kopen maar dan moet je nog kiezen welke. Als we kijken naar de populairste spellen van een jaar probeer ik bepaalde spellen weg te laten. Iets als football manager laat ik weg want het is gewoon hetzelfde spel elk jaar en de playerbase is altijd hetzelfde. Ook iets wat heel erg populair is in zuid-oost Azië laat ik weg sinds dat niet representatief is voor de lezers van dit artikel.

Hades

Van alle pc games 2021 zou ik persoonlijk zeggen dat Hades de beste is. Het is een voorbeeld van wat ik bedoel als ik zeg dat games alle vormen van kunst combineren. Het is een verhaal over familie en de dood en hoe als je hard werkt en niet opgeeft je je dromen kan waarmaken. Behalve als je de onderwereld wilt verlaten want dat is onmogelijk. Zelfs goden kunnen dat niet en de hoofdpersoon Zagreus is niet anders. Maar hij probeert het nog steeds en krijgt daardoor ruzie met zijn vader Hades, god van de dood. Er is te veel om op te noemen. De muziek, de beelden, de voice acting. Het vechten voelt gewoon zo goed en het is zo goed gebalanceerd allemaal. Ik zou zeggen dat Hades het beste spel ooit gemaakt is.

Disco Elysium

Disco Elysium krijgt een bijzondere vermelding, ondanks dat het niet in 2021 uitkwam. De complete edition kwam wel uit in 2021. De reden hiervoor is hoe bijzonder het spel is. Het is een van de redenen waarom we spellen spelen. Disco Elysium onderscheidt zich van de meeste andere spellen door het uitzonderlijke schrijfwerk. Het is vergelijkbaar met Hades maar de nadruk ligt nog extra veel op schrijfwerk vergeleken met Hades. Het is ook alom geprezen voor een verhaal waarin je keuzes er echt toe doen dus je kunt met Disco Elysium een uniek verhaal betreden dat heel goed geschreven is.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *